top of page

ILMOITUKSIA

Etsitään työtä

Yleiskyky, wieniläinen, juutalainen, hakee kasvattajan, sihteerin, seuralaisen, matkakumppanin (myös sairaille) tointa. Puhuu ja opettaa englantia, ranskaa, italiaa, serbiaa, kroatiaa, saksaa, edelleen kaikkia lyseoaineita (latinaa, kreikkaa, matematiikkaa ym.). All round urheilija: verkkopallo, ratsastus, hiihto, luistelu jne. Muusikko: selloviulu, piano, kamarimusiikki ja tanssimusiikki. Pikakirjoitus  ja konekirjoitus. Kirjeell. vastaukset Dr. jur. Berthold Glanz, Rotenturmsstrasse 11, Wien, Saksa.

Kiitokset

Sydämellisen kiitoksen osoittavat rouva ja A. Wainer Viipurin juutalaiselle nuorisoyhdistykselle, Ha-sairille, juutalaiselle urheiluseura Kadurille ja "Naisvoimistelijat"-seuralle heidän sähkeistään ja onnentoivotuksistaan hääpäivänämme.

Tähteeksijääneet matsat

Annamme tiedoksi, että tänä vuonna on Viipurissa tähteeksi jäänyt 28kg matsa-leipiä. Tämän johdosta meidän täytyy sietää suurehko annos matsajauhoa.

Karmel-viini pääsiäiseksi

Pääsiäiseksi sopivaa Karmel-viiniä ei ole saatavissa Suomessa.

Vakuutusyhtiö Kalevan tiedoksianto

Vakuutusyhtiö Kaleva teki tiettäväksi, ettei se aio kantaa minkäänlaista vastuuta hapanleivistä, jotka juutalaiset polttivat pesah-aattona.

bottom of page